Ändring av öppettider från och med måndag den 7/12

Vi har väntat med detta in i det längsta, men nu måste vi tyvärr dra ner anställningsgraden från 1,5 heltid till 1. Detta innebär att vi ändrar öppettiderna från 10-19, till 12-19 istället på vardagarna. (Minus en timmes lunchstängt, som vi även hade tidigare).

Detta är såklart väldigt tråkigt, men vi måste anpassa kostnaderna till vad vi har för omsättning. Vi ligger stabilt på 2,5 miljoner om året och det är inte dåligt, men vi skulle behöva komma upp i minst tre miljoner för att kunna ha anställda på 1,5 tjänst totalt. Därför tvingas vi nu göra denna förändring, och hoppas att alla kunder och medlemmar förstår detta och fortsätter stödja vår kooperativa affär i Åryd så mycket ni bara kan. Vi måste göra allt vi kan för att omsättningen fortsätter ligga stadigt, eller ännu hellre att vi ökar lite! Det hoppas vi kommer gå, även om vi tyvärr kommer öppna lite senare på dagen.

Vi gör det här för att kunna säkerställa att ekonomin blir stabil och att vi kan ha kvar vår affär i Åryd. Skulle ekonomin bli bättre (vilket vi naturligtvis arbetar för) ser vi fram emot att förlänga öppettiderna igen, eller på annat sätt återinvestera långsiktigt i vår affär utifrån vad medlemmarna önskar.

De nya öppettiderna träder i kraft från och med måndagen den 7:e december 2015. Fram tills dess är det 10-19 på vardagar som gäller. 
Helg-öppettiderna påverkas inte, då det är ideella som jobbar då och ställer upp gratis för kooperativet.

Kooperativa Åryds styrelse

Nya öppettider från och med måndagen den 7:e december 2015: 

Vardagar: Öppet 12 till 19 (lunchstängt 14 – 15)
Helger: Öppet 10 till 14 (samma som tidigare)

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s