Lant- och bokhandel!

På de ställen i det här landet där lanthandlar fortfarande finns kvar (de blir allt färre tyvärr), har de ofta liknande verksamhet som vi har. Nämligen att vi inte alls ”bara” är en lanthandel egentligen, utan även post, apotek, spelombud, café, loppis, butik för lokalt hantverk, kajakuthyrning, turistbyrå, fotoutställningslokal… och nu även bokhandel!

Vi har såklart böcker och andra trycksaker om Åryd i affären, mycket tack vare Hemmesjö Hembygdsförening som gör ett fantastiskt arbete! Ni har väl inte missat att ni nu har chansen att få boken ”Det var en gång ett järnbruk” om ni handlar för mer än 100 kr? Passa på! Den är fantastisk! Den som dessutom kan peka ut vilka av våra volontärer som är med på bild i den bjuder vi på en godisbit! Det är inte helt lätt eftersom t ex frisyrmodet var lite annorlunda på den tiden boken författades.. 😉

Unga författare har vi också i den här byn, vi är väldigt glada och stolta över att ha några ex av Amanda Ekbergs nya bok ”Katrine och orättvisan” till salu i affären! Här är en bild på Amanda från bokmässan. Dessutom har vi fått ett blädderex av länsstyrelsens skrift om Åryds Herrgård,  Thomas Lissing har skrivit och tagit många fina bilder. Varmt välkomna in och ta en fika och läs!

amanda

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s