P4 Kronoberg, Smålandsposten, och DN!

Jag kom på att vi har glömt lägga upp de senaste artiklarna/intervjuerna här, de råkade fastna på vår facebooksida istället. Men eftersom det är så trevligt att vårt kooperativ blir uppmärksammat på flera olika håll så lägger vi ut det här också såklart!

Jag (Ida) var med i Sveriges Radio P4 Kronoberg ( i programmet ”P4 Morgon”) 2013-01-08, läs och lyssna här! 

Ida, Linda, Monica, Inger och Emma var med när Smålandsposten kom ut till oss och gjorde ett (till) reportage som kom med i tidningen i januari, tyvärr har de inte lagt ut det på nätet. Vi har en inplastad version av reportaget i affären, kom in och läs! 🙂 (Ska försöka scanna in det så det även finns digitalt).

.. och så nu det senaste, vi kommer med i en bilaga i Dagens Nyheter snart! Det är Coompanion som ska ha en annons i jordbruksverkets bilaga som handlar om en hållbar landsbygd. Då ville de ha med en text och bild om oss i Kooperativa Åryd som ett av två goda exempel. Jätteroligt! Det andra goda exemplet de lyfter fram är ett ekologiskt fjällbete i Åre. Här kan ni se hur annonsen ser ut! Vi kommer att spara hela bilagan såklart och sätta upp i affären. (Klicka på bilden så blir den större om ni vill kunna läsa texten). 

Skärmavbild 2013-02-10 kl. 16.28.07

Ha det gott allihopa!

/ordförande Ida

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s