Kooperativ pub!

50_arydNu närmar sig jul och nyår med stormsteg, tänk att det innan vi vet ordet av är ett helt nytt år! Det känns som att vi har drivit affär jättelänge nu, men det var ju faktiskt bara i juni i år som vi öppnade. SÅ mycket vi har lärt oss, och SÅ mycket mer vi ser fram emot att lära oss – och genomföra! Idéer finns det många i den här föreningen, det är ett som är säkert!

Hur som helst kan man inte riktigt säga att vi lärt oss tjäna pengar än. Det är precis på håret att det går runt med vår kära affär, och för att försöka undvika fortsatta hjärtattacker i styrelsen vid inloggning på vårt företagskonto har vi bestämt oss för att göra flera olika saker för att bättra på likviditeten. Till exempel ordna en fantastiskt rolig stödfest i början på nästa år! Masugnspuben ska tas i bruk igen, och det med besked. Alla intäkter går oavkortat till bygdens bästa. Nämligen att vi får ha kvar och fortsätta utveckla vår lanthandel i Åryd.

Och nej, det är inte bara för att vi har ont om pengar i föreningen som vi ordnar pub. Det är för att vi är väldigt glada för ALL hjälp och stöd vi fått under året av alla FANTASTISKA volontärer, vår personal, och alla ni trogna medlemmar och kunder som engagerar er i stort och smått. Utan er hade vi verkligen inte klarat oss ens en vecka. 🙂 Det är värt att fira! Hurra för Kooperativa Åryd, låt oss dansa, sjunga, umgås och ha roligt tillsammans! Det kan ju inte bara vara arbete HELA tiden, eller hur? Nu är det dags för FEST i Åryd!

Läs mer om pubkvällen (lördagen den 5:e januari) och hur ni blir medlemmar/skaffar biljetter på facebookeventet, eller klicka här för att läsa en pdf!

Varmt välkomna!

hälsar det kooperativa festfixargänget Ida, Matias, Peter, Sabine, Mårten och Torbjörn!

Annonser

One response

  1. Jättebra, vi har köpt en andel till för att slippa 100 Kronor i inträde, vi är ju faktisk i Småland och då betalar man inte intträdet i onödan när man kan få den gratis.
    Heja, Ni är underbara. vi skall kämpa på tillsammans, vi skall klara detta.
    Manfred

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s