Vi behöver mer hjälp!

Hej på er! Det har verkligen varit full rulle på sistone. Det är mycket jobb bara med att få leveranser att funka, plus allt annat som kommer till när man driver en lanthandel! Vi hade tänkt på det mesta, men ändå blir det så mycket mer… såklart. 

Alla ni som skrivit upp er som volontärer, vi behöver er hjälp! Styrelsen har jobbat dag och natt plus alla helger nu i en hel månad, nu måste vi få in ännu mer folk som hjälper till! Allt är guld värt, stort som smått!

1. Vi behöver hjälp med några praktiska fixargrejor inne i affären, säg till om du/ni har möjlighet att komma och hjälpa till med att skruva upp hyllor, bygga plywood-lådor för pantflaskor osv! Mårten Sjödahl är kontaktperson i fixargruppen. Eller ta på dig snickarkläderna och kom dit när det passar! 🙂

2. Inhopp och helgextra, ni som är med i den gruppen – se till att gå bredvid Linda och Sandra så fort som möjligt så vi kan turas om att stå i kassan på kvällar och helger!

3. Varuplock och städning – tack Corinna, Inger mfl som redan kört igång! Det är guld värt att några av er kommer in en stund då och då så Linda och Sandra får hjälp med att göra iordning i affären. Det hinner man inte om man står i kassan, och det är ju bra att det är så mycket kunder! 🙂 Vi ska försöka ordna så någon/några är där varje dag och hjälper till med stängningen av affären så går detta snabbt och smidigt.

4. Blommor vid entrén och uteplatsen – är det någon som har blommor över hemifrån trädgården, eller kan tänka sig att plantera några fina arrangemang så det ser fint och inbjudande ut när man kommer till affären? Vi kan självklart köpa in stora krukor och blommor, men om någon kan tänka sig att hålla i detta blir vi jätteglada!

Den här lanthandeln är beroende av att vi hjälps åt med det vi kan, all hjälp är varmt välkommen! 

Hör av er till kontaktpersonerna i respektive grupp, eller till mig! ida.qvarnstrom@gmail.com, 0706-54 04 80

Tusen tack!

Annonser

One response

  1. Hej,
    jag brukar komma hem vid 19tiden och då kan jag börja med att plocka in allt som står utanför medan jag äter min glass, dessutom skall jag lära mig att stå i affären att börja med på söndagar, framöver kan det bli en och annan lördag
    Manfred Stier

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s