Bli medlem direkt via webben!

Nu börjar jakten på fler medlemmar, vi behöver bli minst 100 medlemmar till under våren för att kunna ha råd med både uppfräschning av lokalen samt inköp av ett bra varusortiment!

För att ytterligare underlätta medlemsansökningarna har vi nu skapat ett webbformulär (tack Anders för tipset!) som ni hittar här i högerspalten. (eller gå in på ”bli medlem”-fliken).

Som ni ser har vi även skrivit vårt post- och bankgironummer i högerspalten så man hittar det lite enklare.

Naturligtvis går det även bra att skriva ut ansökan på papper och posta den till oss, som tidigare.

Varmt välkomna alla nya medlemmar, och ni som redan är medlemmar får jättegärna hjälpa till att värva fler så vi kan skapa den fina Årydsaffär vi alla vill ha! Prata med era grannar och vänner, nu kör vi! 🙂

Allt gott hälsar Ida och styrelsen!

Annonser

2 responses

 1. Det jag skulle vilja veta är vad läget är och vad kommer vara annorlunda än den affären som finns idag?

  Finns avtal klara med exempel mjölkleveranser från dag 1?

  Kommer ni utöka dagligvaror tex grönsaker? Varifrån kommer detta handlas upp? Är avtal klara?

  Det skrivs att man kan sms:a in beställning och man kan prenumera på matkassor med recept? Är det något som planeras också från dag 1?

  Vad är statusen just nu? Kommer ni att öppna 1 juni även om ni inte får in 100 nya medlemmar? När stängs den affären som finns där idag?

  Beslut om Öppettider?

  Mycket frågor, men det är för att jag är intresserad så klart 🙂

 2. Hej! Tack för alla frågor, vad roligt att du är intresserad! 🙂

  Föreningen kommer att ta över affären från den 1:a juni även om vi inte fått 100 nya medlemmar. Tony driver affären fram tills dess, så den kommer inte att vara stängd emellan. Alla förändringar vi vill göra med affären kommer inte att gå att göra över natten mellan den sista maj och första juni såklart, men vi ville ändå hellre göra ändringarna medan vi har öppet så affären inte behöver ha stängt.

  Sortimentet kommer utökas med mer färskvaror, grönt osv, samt mer ekologiskt och närproducerat. Vi förhandlar just nu med några olika leverantörer för att få till bästa möjliga priser och utbud. Det är inte klart än vilka leverantörer det blir. Fokus är att det ska vara en mataffär där man kan handla ett bra basutbud, samt ringa, sms:a eller maila in sin beställning för hemleverans. Att servicen med post, svenska spel och apotek blir kvar och förbättras är också väldigt viktigt för oss. Vi kommer också att fräscha upp affären både in- och utvändigt, samt på sikt energieffektivisera den och göra den mycket trevligare med plats för både mer varor och mer umgänge. Vi har planer på både en liten caféhörna och bytesmarknad/loppis till exempel. Fler förslag är alltid välkomna!

  Vi har inget beslut om öppettider än. Det återkommer vi om!

  Vårt mål är att det ska gå att beställa hemleveranser från dag 1. Matkassar med recept har vi valt att vänta lite med, men vi har en ideell grupp som jobbar med detta så det kommer nog så småningom! Recept med specialerbjudanden som finns att köpa i affären till bra pris är något som vi gärna vill ha från början.

  Vi kommer snart att gå ut med lite mer information om de ideella gruppernas arbete och hur man gör om man vill vara med. Det tar lite tid när det är så många engagerade i detta, men det är å andra sidan precis så vi vill ha det i en kooperativ affär! 🙂

  med vänliga hälsningar, ida

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s