Vad ska affären heta?

Tusen tack alla ni som kom på föreningsstämman häromsistens! Det kändes verkligen positivt! Många bra idéer och tankar kom upp, det är så roligt att se att så många är engagerade i detta! Det är just precis därför vi gör det här! 🙂

Varmt välkomna säger vi till Mårten, Torbjörn och Peter som är nya i styrelsen. Ikväll har den nyvalda styrelsen för 2012 sitt första möte, det blir full rulle direkt, vi har så mycket att göra! Med på styrelsemötena är även Linda Ursjö, nu som adjungerad då Linda fått tjänsten som butiksansvarig. Välkommen även till dig Linda, även om du ju varit med i styrelsen sedan starten och inte är ny på det sättet. Corinna tackar för sig, och vi är så glada för att ha haft henne med under Kooperativa Åryds första år! Tusen tack allihopa!!

På föreningsstämman väckte vi frågan om vad affären ska heta, vi tar gärna emot förslag! Den elektroniska brevlådan har adress info@kooperativaaryd.se, det går också bra att kommentera på det här inlägget, lägga ett förslag i min och Matias brevlåda (Masugnsvägen 1) eller i förslagslådan i affären (vi ställer ut en sådan inom kort). Vi hoppas få in många bra förslag!

Hoppas ni alla njuter av det härliga (tidiga) vårvädret!

/Ida

Annonser

One response

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s